Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Albrechtsveld 64
    2804 WD Gouda
  • 0182572506

Civieltechnisch Adviesbureau VEM

Vem is een bouwkosten adviesbureau. De stedelijke omgeving is constant in beweging.

Plannen voor nieuwe woonwijken, kantorencentra, winkels zijn aan de orde van de dag. Dat vraagt om het creatief benutten van ruimtelijke mogelijkheden. Vem geeft hier samen met u invulling aan.

Wij geven adviezen, wij onderzoeken, maken begrotingen in het kader van renovatie en gebiedsinrichting. Wij worden vaak ingeschakeld door opdrachtgevers van bouwprojecten. Maar ook overheidsinstellingen behoren tot onze vaste klantenkring.

Bij de ontwikkeling van stedelijke gebieden ligt de laatste jaren het accent op Vinex-locaties en nieuwe bedrijventerreinen, vaak aan de rand van de stad.

Vem is betrokken bij beleidskeuzes, vertaalt die in een planvisie en realisatiescenario’s en toetst die op hun haalbaarheid.

Onze kostenbegeleiding bij de planvorming van projecten is erop gericht opdrachtgever en ontwerper inzicht te geven in de economische gevolgen van door hen voorgestelde planvarianten.

Uiteindelijk gaat het steeds om ‘prettig wonen/werken’ en niet alleen om de laagst mogelijke bouwkosten. Dus zullen wij onze kennis van exploitatie en onderhoud inbrengen in uw projecten.

Maar wij kunnen ook ‘gewoon’ een begroting maken of assisteren bij een prijsonderhandeling.Deze bouwadviseur in het kort

Diensten

  • Maken van begrotingen