Bouwkundig Bureau Caltek b.v.


Keyserswey 30 2201 CW Noordwijk
0713643680 Klik om te bellen

Over Bouwkundig Bureau Caltek b.v.

De professionals van Bouwkundig Bureau Caltek b.v. leveren diensten en ondersteuning voor alle fasen van het bouwproces. Klanten van Caltek kunnen bouwen op onze ruime staat van dienst op het gebied van calculeren, bestekschrijven, bouwbegeleiding, kostenbewaking, bouwkostenadvies en projectmanagement. Het bureau, gevestigd in Noordwijk, levert zijn diensten voor grote en kleine projecten door het gehele land. Opdrachtgevers zijn aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, (semi-)overheden en particulieren.

Onze bouwkunde-expertise strekt zich uit van bouwtechniek en bouwkosten tot bouwbegeleiding en totaal projectmanagement. Van grootschalige projecten voor de professionele sector tot en met opdrachten voor de particulier. Nieuwbouw, maar ook restauratie en renovatie.

Zeker gezien de huidige woningmarkt kan de bestaande woning verbeteren en/of uitbreiden en zo voorbereiden op de toekomst een interessant alternatief zijn. Wij kunnen u daar goed bij adviseren bouwtechnisch en met het budget, zodat u met een gedegen advies naar de bank kan. En bij doorgang regelen wij natuurlijk ook de vergunning en de besteding zodat u de juiste bouwpartner vindt.

Tevens zijn wij een onafhankelijk adviseur op het gebied van kwaliteit van materialen en bouwtechnieken.

Wanneer Caltek voor een project verschillende bouwkundige werkzaamheden verricht wordt het werk gelijktijdig gecontroleerd op volledigheid en samenhang. Mogelijke tegenstrijdigheden worden zo nog voor de aanbesteding gesignaleerd!

Niet voor niets: Veelzijdig Caltek!

Foto's

Bouwkundig Bureau Caltek b.v. in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch ontwerp
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Woningbouw

Onze locatie

Bouwkundig Bureau Caltek b.v.


Keyserswey 30 2201 CW Noordwijk
0713643680 Klik om te bellen