Bouwkundige keuring Amsterdam


Overschiestraat 184 1062 XK Amsterdam
0636078178 Klik om te bellen

Over Bouwkundige keuring Amsterdam

Bouwkundige keuring Amsterdam is een zeer nauwkeurig bouwkundig bedrijf die u kan voorzien van een uitgebreid bouwkundig rapport, met hierin benoemd alle gebreken en kostenraming, uitgevoerd door professionele bouwkundige experts.

Bijna overal in Nederland zijn wij dagelijks bezig met het keuren van woningen en bedrijfspanden.
Alle inspecteurs van bouwkundige keuring Amsterdam zijn goed opgeleid en beschikken over een bouwkundige opleiding, waardoor u verzekerd bent van een hoog kwalitatief bouwkundig rapport. Ook beschikken zij over ruime ervaring in de bouwsector.

Bouwkundige keuring Amsterdam doet alleen bouwkundige keuringen, dus puur onafhankelijk, daarom doen wij ook geen taxaties en geen makelaarswerk. Dus er is geen sprake van tegenstrijdige belangen.

De combinatie van de juiste opleiding, onafhankelijkheid en praktijkervaring maakt ons de juiste partner voor al uw bouwkundige keuringen in Amsterdam en hier buiten.

Bouwkundige keuring Amsterdam maakt gebruik van de nieuwste technologische gereedschappen om eventuele gebreken te ontdekken aan uw toekomstige droomhuis.

Bouwkundige keuring Amsterdam biedt u rust aan uw hoofd, door de woning volledig te inspecteren voordat u deze aankoopt, verhuurt of schade hebt geleden.

Wij willen u zoveel mogelijk te weten laten komen over de status van een woning of bedrijfspand en eventuele grote reparaties voordat u koopt, zodat u niet voor onplezierige verrassingen en moeilijkheden achteraf komt te staan.

Bij de fundering status van de woning, met name in Amsterdam, moet men goed opletten welke funderingscode de woning heeft. Een fundering inspectie is zeer aan te bevelen door ons bouwkundig adviesbureau.

Ook daken in Amsterdam en constructieve vloeren zijn zwakke punten in de Amsterdamse woningen. Maten van een woning moeten ook volgens NEN normen uitgevoerd worden. Scheefstanden en scheuren, alsmede vochtproblematiek komen ook vaak voor.

Natuurlijk komen er bij een inspectie ook positieve aspecten naar voren, evenals onderhoud dat nodig zal zijn om de woning in goede conditie te houden.

Na onze inspectie heeft u door onze bouwkundige keuring een veel beter beeld van de woning die u wenst te kopen.

Aan het einde van de inspectie door Bouwkundige keuring Amsterdam spreken we alles nog eens met u door.

 

Bouwkundige keuring Amsterdam in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Brandveiligheidsadvisering
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Bouwkundige keuring Amsterdam


Overschiestraat 184 1062 XK Amsterdam
0636078178 Klik om te bellen