BOUWRAADGEVER


Dwarsweg 5 14 3959 AC Overberg
0651420814 Klik om te bellen

Over BOUWRAADGEVER

Bouwbegeleiding, ook wel bouwmanagement genoemd is onontbeerlijk om een bouwproces goed te laten verlopen. Praktische kennis en zeer ruime, meer dan 40 jaar, ervaring stelt BOUWRAADGEVER ten dienst om ook uw project van het juiste bouwmanagement te voorzien. Bouwmanagement met alle daarbij behorende kennis van bouwprocessen, bouwkosten en procedures die gevolgd moeten worden om de benodigde vergunningen te verkrijgen. Bouwmanagement voor gebouwbeheer van Vereniging Van Eigenaren kortweg VVE genoemd en bedrijfscomplexen, belangrijk om de kosten voor onderhoud te beteugelen en de waarde van het onroerend goed te waarborgen. Voor verschillende partijen vervaardigen wij een meerjarenonderhoudsplanning met daaraan verbonden de kosten voor dit onderhoud. Bel voor meer info direct 06 514 20 814 of kijk op onze site www.bouwraadgever.nl

Heeft u geen behoefte (meer) aan volledig bouwmanagement maar wilt u een second opinion, een keuringsrapport of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op en het moet al gek lopen willen wij u niet verder kunnen helpen.

Onze opdrachtgevers zijn architecten, bedrijven, particulieren en overheden.

Integriteit staat hoog in ons vaandel. Elke opdracht en opdrachtgever is voor ons uniek. En dat moet ook zo blijven. Uw privacy wordt door ons niet geschonden. Een ander heeft er per slot van rekening niets mee te maken waarom u ons inschakeld en welke gegevens u ons verstrekt.

Wijn zijn lid van Bouwkeurmeesters (BKM) hetgeen betekent dat wij met collega's samenwerken wanneer nodig. Van gedachten wisselen en ervaringen delen. Zo kunnen wij ook grotere projecten aan.

Foto's

BOUWRAADGEVER in het kort

Diensten

Aankoopadvies
Aanvragen van vergunningen
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Meerjaren onderhoudsplanningen

Werkterrein

Bestaande bouw
Monumenten
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

BOUWRAADGEVER


Dwarsweg 5 14 3959 AC Overberg
0651420814 Klik om te bellen