Buhrmann | bureau voor bouwkunde


de Snieder 88 7141 NK Groenlo
0642339094 Klik om te bellen

Over Buhrmann | bureau voor bouwkunde

Eigen huis bouwen of verbouwen?
Monumentaal pand restaureren?
Bedrijfspand bouwen of verbouwen?
CPO project starten?
Heeft u een bouwtekening nodig voor een aannemer of vergunning?
Zoekt u een ontwerp voor een nieuwbouwplan, verbouwing, aanbouw, dakkapel, schuur of werkruimte?
Bent u op zoek naar vormgeving of een frisse kijk op de mogelijkheden voor het interieur van uw (nieuwe) woning?
Zoekt u hulp en advies bij uw bouwaanvraag of aanvraag omgevingsvergunning?

Voor al deze ruimtelijke ontwerp-opgaven kan Buhrmann | bureau voor bouwkunde u van dienst zijn. Wij zijn een kleinschalig bureau, en werken voor opdrachten samen met bewezen betrouwbare en deskundige partijen. Hierdoor is continuïteit gewaarborgd. Met deze manier van werken kan Buhrmann | bureau voor bouwkunde een totaaldienstenpakket aanbieden: van eerste potloodschets tot de laatste spijker. Dit samenwerkingsverband wordt per opdrachtgever vormgegeven zodat het past als een maatpak.

Ook voor uw bedrijfsgebouw, kantoorgebouw, appartementengebouw, vakantiewoning, tiny house, kamerverhuurcomplex, sportcentrum, of (privé-) wellness bent u bij Bureau voor bouwkunde aan het juiste adres. Buhrmann | bureau voor bouwkunde luistert naar u als opdrachtgever en kiest voor vormgeving die past bij uw wensen, en natuurlijk ook aansluit bij de functie en omgeving van het gebouw.

Yuri Buhrmann (1986) is de man en het gezicht van Buhrmann | bureau voor bouwkunde & fysieke leefomgeving. Werkzaam als freelancer en als zelfstand bouwkundig tekenaar, bouwkundig adviseur en 3D-impressionist aan projecten in een breed scala aan sectoren en schaalgroottes. Als bouwkundige heb ik werkervaring opgedaan in een breed functie pakket (van architect tot projectontwikkeling, van projectontwikkeling tot aannemer, van aannemer tot vastgoedbeheerder, van vastgoedbeheerder tot eingebruiker). In mijn dagelijkse werk help ik opdrachtgevers om via mijn werk hun vastgoedwensen te vertalen naar een sleutel-klaar eindproduct. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit contacten met bevoegd gezag onderhouden, bouwkundig ontwerp, technisch tekenwerk, energieadvies, vergunningaanvragen, landschapsplannen, MPG & EPC berekeningen voor woningen en utiliteitsgebouwen, schrijven van bestekken, organiseren van aanbestedingen, begeleiden van bouwprocessen, maar ook bouwkundige (aankoop)keuringen.

Foto's

Interieurstudie

Buhrmann | bureau voor bouwkunde in het kort

Diensten

Aankoopadvies
Aanvragen van vergunningen
Architectuur
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Brandveiligheidsadvisering
Energiebesparingsadvies
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Monumenten
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Buhrmann | bureau voor bouwkunde


de Snieder 88 7141 NK Groenlo
0642339094 Klik om te bellen