Buhrmann | Bureau voor bouwkunde


De Snieder 88 7141 NK Groenlo
085 877 1302 Klik om te bellen

Over Buhrmann | Bureau voor bouwkunde

Een ontwerp begint meestal met een grafische vertaling van het wensen- en eisenpakket van de opdrachtgever. Deze grafische vertaling wordt uitgewerkt in schetsontwerpen waarbij veel aandacht gaat naar het gebruik van ruimten en functies. Daarbij wordt natuurlijk ook nagedacht over vormgeving, materiaalgebruik en kleurgebruik. In de ontwerpen is functionaliteit minstens zo belangrijk als vormgeving. Buhrmann | bureau voor bouwkunde kiest voor vormgeving passend bij de functie en omgeving van een object, maar natuurlijk vooral bij de wensen van de opdrachtgever.

Yuri Buhrmann

Yuri Buhrmann (1986) is de man en het gezicht van Buhrmann | bureau voor bouwkunde & fysieke leefomgeving en werkt als freelancer en zelfstandig bouwkundig tekenaar, bouwkundig adviseur en 3D-impressionist aan projecten in een breed scala aan sectoren en schaalgroottes.

“Als bouwkundige heb ik werkervaring opgedaan in een breed functiepakket (van architect tot projectontwikkeling, van projectontwikkeling tot aannemer, van aannemer tot vastgoedbeheerder, van vastgoedbeheerder tot eindgebruiker). In mijn dagelijkse werk help ik opdrachtgevers om via mijn werk hun vastgoedwensen te vertalen naar een sleutelklaar eindproduct. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit contacten met bevoegd gezag onderhouden, bouwkundig ontwerp, technisch tekenwerk, energieadvies, vergunningaanvragen, landschapsplannen, Milieuprestatieberekeningen (MPG) & Energieprestatieberekeningen (EPC) voor woningen en utiliteitsgebouwen, schrijven van bestekken, organiseren van aanbestedingen, begeleiden van bouwprocessen, maar ook bouwkundige (aankoop)keuringen. “.
Buhrmann | bureau voor bouwkunde is een kleinschalig bureau, en werkt voor opdrachten samen met bewezen betrouwbare en deskundige partijen. Hierdoor is continuïteit gewaarborgd. Met deze manier van werken kan Buhrmann | bureau voor bouwkunde een totaaldienstenpakket aanbieden: van eerste potloodschets tot de laatste spijker. Dit samenwerkingsverband wordt per opdrachtgever vormgegeven zodat het past als een maatpak.

Per opdracht zal in overleg met opdrachtgever een projectgroep worden gevormd met partijen die met hun kennis en expertise een meerwaarde voor uw project opleveren. Indien een samenwerking op projectbasis wordt aangegaan zal bureau voor bouwkunde altijd uw aanspreekpunt blijven, en de regie hierin nemen zodat het proces vloeiend blijft verlopen. Als opdrachtgever bent u uiteraard vrij om uw team samen te stellen, omdat Buhrmann | bureau voor bouwkunde onafhankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Buhrmann | Bureau voor bouwkunde in het kort

Diensten

Aankoopadvies
Aanvragen van vergunningen
Architectuur
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Brandveiligheidsadvisering
Energiebesparingsadvies
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen
Meerjaren onderhoudsplanningen

Werkterrein

Bestaande bouw
Monumenten
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Buhrmann | Bureau voor bouwkunde


De Snieder 88 7141 NK Groenlo
085 877 1302 Klik om te bellen