Building Design Architectuur B.V.


Stationsstraat 37 7622 LW Borne
0742659966 Klik om te bellen

Over Building Design Architectuur B.V.

We dromen graag hardop met u mee. Dromen over een klassieke woning of een modern bedrijfspand, een kleine verbouwing of een flink nieuwbouwproject. Wij helpen graag! Als het om bouwen gaat, moet iedereen zijn droom kunnen realiseren. Dat is onze missie. Samen trots op het eindresultaat!

Wij zijn thuis in elke architectuurstijl, van klassiek tot modern en in iedere moeilijkheidsgraad, van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten van formaat. Ons klantenbestand bestaat uit o.a. particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten door heel Nederland.

Onze doelstelling is om uw bouwdromen en -wensen te vertalen in een goed ontwerp dat past binnen de geldende voorschriften en natuurlijk binnen het beschikbare budget. Met enthousiasme wordt samengewerkt en gestreefd naar een eindproduct waarbij iedereen trots is.

Wij onderscheiden ons van andere architectenbureaus door onze persoonlijke benadering, laagdrempeligheid, diversiteit in architectuurstijlen en een betaalbaar architectenhonorarium. Tevens bieden wij alle expertises onder één dak, zo hebben we een eigen interieurafdeling. En zijn we samen met een aantal andere bedrijven gevestigd in Het Spanjaard, waardoor alle bouwexpertise binnen handbereik is.

Foto's

Pand Building Design Architectuur BV

Building Design Architectuur B.V. in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Architectuur
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Bouwtechnisch ontwerp
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Building Design Architectuur B.V.


Stationsstraat 37 7622 LW Borne
0742659966 Klik om te bellen