Buizer Bouw Adviesbureau (BAB)


Bovenweg 1-14 6721 HT Bennekom
0318430375 Klik om te bellen

Veel ervaring, zeer deskundig, bouw specialist
Snelle rapportage, gunstige tarieven
Onafhankelijk, tevens verduurzamingsspecialist

Over Buizer Bouw Adviesbureau (BAB)

Bouw Adviesbureau Buizer is een volstrekt onafhankelijk bouwadviesbureau dat al 30 jaar bestaat en dus beschikt over een zeer ruime ervaring.
De diensten zijn specifiek afgestemd op particulieren en kleinere bedrijven, beheerders, de vastgoed sector, makelaardij en bijvoorbeeld VVE's.
Naast de genoemde diensten zijn wij actief op het gebied bouwkeuringen, bouwgebreken en schade vooropnames en inspecties, second opinie, bouwadvies, opleveringen, energiebesparing, verduurzamen e.d.

In toenemende mate worden wij ook gevraagd als energiebesparingsadviseur, advieseur verduurzaming, duurzaamheid en analyse en advies.

De gemeente Ede en Veenendaal schakelen ons in als het gaat om verduurzamingsadvies aan de inwoners en dat doen wij ook voor collectieven en VVE's.

De advocatuur, de rechtbank en verzekeraars verwijzen regelmatig naar BAB door als het gaat om externe onafhankelijke expertise bij bouwgebreken, bouwschade, geschillen, bouwfouten, verzakkingen, lekkages e.d. 

Voor VVE voeren wij verder het technische beheer, inspectie, jaarplanning, MJOP en begeleiding tot en met de oplevering.

Foto's

Gerard Buizer, Bouwkundig adviseur

Buizer Bouw Adviesbureau (BAB) in het kort

Diensten

Aankoopadvies
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnische keuringen
Energiebesparingsadvies
Meerjaren onderhoudsplanningen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Buizer Bouw Adviesbureau (BAB)


Bovenweg 1-14 6721 HT Bennekom
0318430375 Klik om te bellen