Buro Bouwkracht


Smithweg 19 4462 HC Goes
06-23770693 Klik om te bellen

Over Buro Bouwkracht

[ Bouwkundig advies voor ieder project ] 

Of het nu gaat om een relatief kleine aanbouw of een volwaardig bedrijfscomplex, wij helpen u graag bij bouwkundige uitdagingen. Van het helpen met een vergunningstraject, tot het bijstaan in een conflict met de aannemer of verkopende partij. Ook een stuk bouwbegeleiding wanneer uw bouwproject al gestart is doen wij met veel plezier. U leest meer op onze pagina over bouwkundig advies.

[ Omgevingsvergunningen ]

Of het nu gaat om een grote dakkapel plaatsen, een aanbouw, nieuwbouw of verbouwen, wij helpen u met de vergunningsaanvraag. Wij werken in huis een (3D) ontwerp uit met doorsnedes, aanzichten, principe details, bouwfysische berekeningen en situatieschetsen. We kunnen het volledige traject voor u uit handen nemen. 

[ Van ontwerp tot realisatie ]

Naast het optreden als bouwkundig adviseur en ontwerper, zijn wij ook aannemer. Wij specialiseren ons in houtskeletbouw en hebben al diverse mooie projecten in Zeeland mogen opleveren. Overtuig uzelf op onze website!

[ Bijzondere ontwerpen ]

U bent het centrale punt binnen het ontwerptraject. Daarom vinden wij dat het ontwerp naadloos moet aansluiten op uw wensenpakket. Wanneer een goed vertrekpunt in kaart is gebracht werkt ons team dit op een professionele manier uit tot een volmaakt bouwplan. Buitenom de gebruikelijke bouwtekeningen bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om het ontwerp beter te doorgronden door middel van levensechte 3D visualisaties. Wij maken hiervoor gebruik van Archicad.

Foto's

3D ontwerp vrijstaande woning

Buro Bouwkracht in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Architectuur
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Woningbouw

Onze locatie

Buro Bouwkracht


Smithweg 19 4462 HC Goes
06-23770693 Klik om te bellen