De Jong Bouw- en Projectcoördinatie


Jacob van Lenneplaan 16 3743 AR Baarn
06-22199712 Klik om te bellen

Over De Jong Bouw- en Projectcoördinatie

De Jong Bouw- en Projectcoördinatie is een onafhankelijk en zelfstandig bureau gevestigd in Baarn en werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers voor diverse projecten en opdrachten.
www.robdejongbouwadvies.nl

Ontwikkelaars en Aannemers
De Jong Bouw- en projectcoördinatie voert in opdracht van de grotere toonaangevende ontwikkelaars van Nederland, projectmanagement en directievoering uit voor grote binnenstedelijke projecten en projecten op VINEX locaties.

Bedrijven
Wij adviseren bedrijven op basis van haalbaarheidsonderzoek over de bedrijfshuisvesting. Afgelopen jaren zijn diverse nieuwbouw projecten gerealiseerd, waarbij wij het project vanaf het opstellen van het PVE tot oplevering en nazorg hebben begeleid. Ook het begeleiden van vernieuwen van bestaande bedrijfsopstallen of herontwikkelen van locaties, voeren wij met de grootste zorg uit.

Particulier
Een bijzondere positie binnen onze klantenkring heeft de particuliere opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever, krijgt een project vorm. De uitdaging is de wensen van opdrachtgevers te vertalen in een passend en haalbaar plan. Afhankelijk van de omvang en ambitieniveau van het project, coördineren en controleren wij de inzet van derden.

De Jong Bouw- en Projectcoördinatie in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnische keuringen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

De Jong Bouw- en Projectcoördinatie


Jacob van Lenneplaan 16 3743 AR Baarn
06-22199712 Klik om te bellen