draaijer+partners bv


Postbus 436 9700 AK Groningen
050 - 524 46 66 Klik om te bellen

Over draaijer+partners bv

Als partner in strategische huisvesting vertalen wij de ambitie van onze opdrachtgevers naar omgevingen waar mensen zich goed voelen en goed presteren. Wij geloven in leefbare omgevingen en gebouwen die gezond, sociaal, energieopwekkend, slim en circulair zijn. Wij focussen niet zozeer op wát onze opdrachtgever wil bouwen, maar voor wíe. We verdiepen ons in de omgeving én in de mens. Dit doen we voor zorg-, leer-, werk-, en leisureomgevingen.

Met zo'n 75 adviseurs en managers verspreid over onze vestingen in Utrecht en Groningen bevat onze expertise:

  • Onderzoek en inspiratie
  • Strategie en advies
  • Realisatie en management
  • Exploitatie en beheer

Wij regisseren de integrale samenwerking met de partners en toeleveranciers, met de gebruikers als middelpunt. Samen met onze partners werken wij hard om ambities en strategische doelen te vertalen naar energieke en toekomstbestendige omgevingen.

De balans tussen geld dat je in huisvesting steekt en dat je voor het primaire proces inzet, moet gezond zijn. Veel gebouwen zijn verouderd, niet duurzaam, hebben een binnenklimaat dat te wensen overlaat en waarin het onprettig is om te verblijven en werken. En vaak speelt de wens om groener te werken, energie te besparen en de exploita­tiekosten terug te dringen. Hoe geef je ze een nieuw leven dat bijdraagt aan het welzijn van mensen? En hoe creëer je een motiverende omgeving en welke garanties krijg je dat dit ook werkt in de praktijk? Waar liggen jouw ambities? Dat is de vraag die ons prikkelt.

www.draaijerpartners.nl

Foto's

draaijer+partners bv in het kort

Diensten

Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Meerjaren onderhoudsplanningen

Werkterrein

Bestaande bouw
Monumenten
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw

Onze locatie

draaijer+partners bv


Postbus 436 9700 AK Groningen
050 - 524 46 66 Klik om te bellen