ErVee Bouwadvies


Nijverheidsweg 1 5421 WN Gemert
06-13345976 Klik om te bellen

Over ErVee Bouwadvies

Ervee Bouwadvies is een klein, onafhankelijk bureau voor advies, begeleiding en management in de bouw.

Wilt u gaan bouwen of verbouwen en u weet niet goed hoe u dit moet aanpakken? Of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Dan kan ErVee Bouwadvies dit proces geheel of gedeeltelijk van u overnemen. U heeft één aanspreekpunt en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. Alles wordt op een deskundige en professionele manier voor u uitgevoerd, zodat u met veel plezier terug kunt kijken op uw nieuwbouw of verbouwing.

Binnen ErVee Bouwadvies is veel kennis en ervaring aanwezig. Wij kunnen elke fase van het bouwproces voor u oppakken, vanaf het eerste idee tot en met de oplevering. En zelfs de verhuizing kunnen wij voor u regelen. Ook kunnen wij delen van het proces doen, zoals ontwerp, voorbereiding en uitvoering. Maar ook de inkoop en het financiële management van uw project kunnen wij prima voor u verzorgen, evenals directievoering en kwaliteitscontrole op uw project.

Dit doen wij voor particulieren, bedrijven, overheden, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, etc. dus voor iedereen die iets wil gaan bouwen of verbouwen. Dat kunnen hele kleine projectjes zijn zoals een kleine verbouwing of een dakkapel plaatsen, maar ook een megaproject van meerdere miljoenen Euro's. ErVee Bouwadvies is gevestigd in Gemert in Noord-Brabant, maar wij doen projecten in heel Nederland.

Kortom, gaat u bouwen of verbouwen en u wilt dit geheel zonder zorgen afronden, laat ErVee Bouwadvies u dan helpen en begeleiden.

ErVee Bouwadvies in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Brandveiligheidsadvisering
Maken van begrotingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

ErVee Bouwadvies


Nijverheidsweg 1 5421 WN Gemert
06-13345976 Klik om te bellen