FP verbouw advies & begeleiding


Koopmansgracht 9 8606 AA Sneek
06 15264441 Klik om te bellen

Over FP verbouw advies & begeleiding

FP verbouw advies & begeleiding

Mijn naam is Frank Petersen, een enthousiaste verbouwer & eigenaar van FP verbouw advies & begeleiding. Mijn aanpak kenmerkt zich door een combinatie van technische kennis van het verbouwen van huizen met creativiteit en persoonlijk contact.

Ik adviseer en begeleid particulieren van een idee naar een gedegen bouwkundig ontwerp en van het ontwerp naar oplevering. In mijn werkwijze staat een ongedwongen en persoonlijke sfeer centraal. Daarbij bent u degene die bepaalt.

Proces

U overweegt te gaan (ver)bouwen. Geen geringe beslissing. Daarom kunt u het advies van een onafhankelijke deskundige goed gebruiken!

FP verbouw advies & begeleiding  is een onafhankelijk bouwadviesbureau. Ik weet wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken en hoe ik uw ideeën naar een passend plan kan vertalen. Dit doe ik door uw wensen, eisen en gezinssituatie uitgebreid te inventariseren. Ik denk met u mee, zowel in de grote lijnen als in de details. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in een verbouwplan. Dit verbouwplan beschrijft in beknopte en begrijpelijke taal alle belangrijke onderdelen van de verbouw. Dit creëert een helder beeld voor u als klant over zaken als de planning, kosten en eventuele risico's.   

Na het opstellen van het verbouwplan help ik u graag verder met het opvragen van offertes bij gedegen aannemers, bij het vergelijken van deze offertes en vervolgens helpen met de keuze welke aannemer uw verbouwing mag verwezenlijken.

Indien gewenst kan ik ook tijdens het verbouwproces actief betrokken blijven. Ik kan het toezicht verzorgen of de bouwkwaliteit goed is, de gemaakte afspraken worden nagekomen en of de verbouwing op schema ligt.

Zo staat u sterk, ook wanneer u niet thuis bent in de bouwwereld.

Voor meer informatie kijk op www.fpverbouwadvies.nl

Door de flexibiliteit sluit de dienstverlening van FP verbouw advies & begeleiding perfect aan bij uw behoefte & project

FP verbouw advies & begeleiding in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Maken van begrotingen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Woningbouw

Certificeringen

Ingenieur

Team

Onze locatie

FP verbouw advies & begeleiding


Koopmansgracht 9 8606 AA Sneek
06 15264441 Klik om te bellen