Het Inspectiehuis B.V.


Oosthaven 33 2801 PD Gouda
0182-521229 Klik om te bellen

Over Het Inspectiehuis B.V.

Vastgoed is een waardevol bezit. Of het nu gaat om een woonhuis, een kantoorpand, bedrijfshal of appartementencomplex; ieder object vertegenwoordigt een grote waarde. Dat betekent dat het aandacht en zorg vereist. Ook bij koop of verkoop. Want juist dan willen alle partijen zekerheid hebben over de kwaliteit, de staat van onderhoud en andere belangrijke elementen die bepalend zijn.

Dat vraagt om een betrouwbare en objectieve partner: Het Inspectiehuis!

Kennis en deskundigheid

Het Inspectiehuis is als gecertificeerd keuringsbureau gespecialiseerd in bouwkundige keuringen, controles en inspecties. Op basis van onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en deskundigheid om het object zorgvuldig en betrouwbaar te keuren. Ook taxaties, onderhoudsadvies en alle andere bouw -en object-gerelateerde aspecten worden door de experts van Het Inspectiehuis grondig uitgevoerd.

Het Inspectiehuis werkt landelijk voor uiteenlopende opdrachtgevers: particulieren, makelaars, woningcorporaties, financiële dienstverleners, Verenigingen Van Eigenaren, gemeentes en (semi)overheden, verzekeraars, projectontwikkelaars, stichtingen en bedrijven. Voor al deze partijen biedt Het Inspectiehuis zekerheid.

Zekerheid over uw vastgoed!

Het Inspectiehuis B.V. in het kort

Diensten

Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnische keuringen
Maken van begrotingen
Taxaties

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Het Inspectiehuis B.V.


Oosthaven 33 2801 PD Gouda
0182-521229 Klik om te bellen