HZbouwadvies


Batouwse Singel 11 4033 KP Lienden
0649779069 Klik om te bellen

Over HZbouwadvies

HZBouwadvies is uw betrouwbare adviseur wanneer u wilt bouwen, verbouwen of renoveren. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig ontwerp- en adviesbureau en leveren onze diensten zowel aan particulieren, zelfbouwers, architecten, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties, scholenstichting en aannemers.

Heeft u bouw- of verbouwplannen en zoekt u een architect, bouwbegeleiding of heeft u alleen een omgevingsvergunning nodig, dan bent u hier op het juiste adres. Wij werken uw bouwplannen uit van ontwerpschetsen tot de uiteindelijke werktekeningen, uiteraard rekening houdend met uw wensen en het bouwbudget.

Op deze website leest u over de verschillende fases van het (ver)bouwproces, over ons bouwadvies, de regels omtrent een omgevingsvergunning en onze tarieven. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse referentieprojecten te zien.

    Bedrijfsfilm HZ bouwadvies

Kortom: of u nu compleet nieuw gaat bouwen of uw bestaande woning of bedrijfspand wilt renoveren en/of uitbreiden, wij helpen u bij elk gewenst bouw- of verbouwplan. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief adviesgesprek!

Graag tot ziens!

Foto's

hz bouwadvies

HZbouwadvies in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Artikelen

Passief bouwen

Energiebehoefte Voor een passieve woning is vastgesteld dat het energieverbruik per m²gebruiksoppervlakte niet meer dan 15 kWh per jaar mag bedragen. Dit komt neer op minder dan € 1,- per m²...

Zelfbouw bij nieuwbouw en Verbouwen

Zelfbouw Begeleiding bouwplannen initiatieffase. HZbouwadvies is een onafhankelijk bureau, dat u vanaf het eerste begin tot de eindfase begeleidt bij het realiseren van uw bouwwensen. Wij helpen u met...

Onze locatie

HZbouwadvies


Batouwse Singel 11 4033 KP Lienden
0649779069 Klik om te bellen