Ingenieursbureau List


Pieter Ghijsenlaan 24-G 1506 PV Zaandam
075-6127788 Klik om te bellen

Over Ingenieursbureau List

Ingenieursbureau List beschikt over veel disciplines als ingenieursbureau, die verder reiken dan rapporten alleen. Het bureau heeft een groeiende en trouwe klantenkring en wij zijn onder andere werkzaam voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, industrie en particulieren. De grootte van de opdrachten loopt uiteen van een aanbouw voor een woonhuis tot de realisatie van een compleet nieuw bedrijfspand of fabriek.

 

Naast het berekenen en uittekenen van constructies van iedere grootte kunnen we ook op bouwkundig vlak veel betekenen. Dit is niet alleen beperkt tot de nodige kennis, maar ons bureau heeft ook de nodige creatieve inzichten en uitwerkingen tot haar beschikking. Van correct uitgewerkte bouwtekeningen voor de welstand, tot 3D modellen en artist impressions waarmee het nieuwe ontwerp écht tot zijn recht komt. En met onze 3D-scanner is bestaande bebouwing letterlijk te vertalen naar een kloppend model of tekening.

Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen specialiteiten, waardoor we bij veel opdrachten een compleet pakket aan kunnen bieden.

Ingenieursbureau List in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Woningbouw

Onze locatie

Ingenieursbureau List


Pieter Ghijsenlaan 24-G 1506 PV Zaandam
075-6127788 Klik om te bellen