M3V Adviespartners


Halsterenstraat 8 6844 HK Arnhem
085 301 0894 Klik om te bellen

Over M3V Adviespartners

M3V verleent advies- en managementdiensten op het gebied van vastgoed. M3V geeft antwoorden op huisvestingsvraagstukken waarbij het gebruik, de gebruikers én uw ambities centraal staan. Duurzame en duurzaam betaalbare exploitatie is daarbij de leidraad. Ambities brengen wij naar toekomstgericht beleid, beheersstructuren en integrale huisvestings-plannen. Uw visie vertalen wij naar vernieuwende concepten. M3V biedt ondersteuning bij de benodigde ontwikkelingen in uw organisatie zelf zoals interim management en fusie-begeleidingen. Bij nieuw- of verbouw vertaalt M3V wensen en eisen in uitdagende programma’s van eisen en vraagspecificaties. Slimme aanbestedingsstrategieën geven hét startsignaal voor een toekomstig gegarandeerd duurzame exploitatie. Niet alleen vóór en tijdens het bouwproces, maar gedurende de hele ‘Life Cycle’ van uw vastgoed.

M3V neemt duurzaamheid, flexibiliteit, levensduurkosten (‘Total Cost of Ownership’) en co-makership als uitgangspunten in haar projecten. Dat maakt de M3V aanpak vernieuwend en biedt zekerheid. Afgestemd op het gebruik, de gebruikers, gemak voor beheerders en (financiële) zekerheid voor opdrachtgevers en overige stakeholders.

M3V Advies (beleids- en conceptontwikkeling) en M3V Management, (bouw-, aanbestedings- en contractmanagement) vormen samen de M3V organisatie. Alles onder één dak : Van idee tot en met implementatie.

M3V Adviespartners in het kort

Diensten

Bouwadvies
Bouwbegeleiding

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw

Onze locatie

M3V Adviespartners


Halsterenstraat 8 6844 HK Arnhem
085 301 0894 Klik om te bellen