Millimeter | verbouw, renovatie en interieurontwerp


Toussaintkade 1 2513 CJ 's-Gravenhage

Over Millimeter | verbouw, renovatie en interieurontwerp

millimeter

Wij ontwerpen verassende, heldere, functionele en ruimtelijke plannen. Met onze focus op renovatie, verbouwen en interieur bieden wij maatwerk voorafgaand en tijdens de bouw. Met toewijding en aandacht werken wij turnkey plannen tot in het kleinste detail uit. Zo streven wij naar perfectie en zoeken we naar verassende oplossingen. Onze kracht ligt bij het puzzelen op indelingen waarbij de complexiteit van interieur, bouwkundige mogelijkheden en regelgeving tot op de millimeter samenkomen.

Mark Tolido - Met millimeter werk ik aan uiteenlopende verbouwingen, renovaties en herbestemmingen. Mijn focus ligt op het begeleiden van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers met hun verbouwplannen. Van de planvorming, de uitwerking, het vergunningstraject, de aanbesteding tot de uitvoering. Ik verzamel informatie uit mijn netwerk bij verschillende betrokken partijen als de architect, constructeur en gemeente en voeg deze input samen in een uitgewerkt verbouwplan. Mijn samenwerking met Mechteld geeft mij de mogelijkheid verassende oplossingen te bieden op complexe vraagstukken. De puzzel van budget, regelgeving en bouwkundige mogelijken uitmondend in verassende ontwerpen geeft mij energie. Mechteld en ik zijn tegenpolen maar vullen elkaar op persoonlijk en zakelijk vlak perfect aan. Sinds 2013 werken wij gezamenlijk aan verbouwprojecten waar het grootste spanningveld het indelingsontwerp is. Wat begon bij Studio Kustlijn Architecten is nu geperfectioneerd tot millimeter. Mechteld beheerst het realiseren van rust en helderheid in onze ontwerpen tot in de puntjes. Ze heeft oneindige kennis over alles wat met interieur te maken heeft en combineerd dat met een perfectionistische instellingen.

Mechteld Ruijters - Met een bouwkundige en architectonische achtergrond, brede productkennis en esthetisch inzicht ontwerp ik verassende, heldere, functionele en ruimtelijke plannen. Sinds 2013 heb ik gewerkt aan uiteenlopende interieurprojecten. Begonnen als partner bij Studio Kustlijn Architecten en sinds 2019 met Mark bij millimeter. Door mijn samenwerking met Mark lukt het om het beste naar boven te halen. Hij ziet overal mogelijkheden en kan deze als de beste uitpluizen. Dit motiveert om die ene indeling of dat ene materiaal te perfectioneren. Zijn onuitputtelijke enthousiasme werkt aanstekelijk waardoor ieder project een feestje is. Hij inspireert mij om nog een stapje extra te zetten en geeft me het vertrouwen om eigenzinnige ontwerpen neer te zetten.

Foto's

Millimeter | verbouw, renovatie en interieurontwerp in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Architectuur
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch ontwerp
Maken van bouwkundige tekeningen

Werkterrein

Bestaande bouw

Onze locatie

Millimeter | verbouw, renovatie en interieurontwerp


Toussaintkade 1 2513 CJ 's-Gravenhage