Pool Consult


Veerdam 6 5308 JH Aalst (gem. Zaltbommel)
06 28120148 Klik om te bellen

Deskundig
Ervaren
Onpartijdig en onafhankelijk

Over Pool Consult

Pool Consult is een onafhankelijk en objectief zwembadadviesbureau o.a. (contra)expertise, fundatieberekening, ontwerp, bouwbegeleiding, offertebeoordeling, taxatie.

Naast zwembaden zijn wij deskundig op het gebied van whirlpools, Jacuzzi’s, Hot Tubs en zwem-spa’s.

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

· Deskundigenonderzoek

· Fundatieberekeningen

· Constructieberekeningen

· Zwembadontwerp

· Bouwbegeleiding

· Zelfbouwadvies

· Taxatie

· Juridische ondersteuning

· Offertebeoordeling

· Keuze installateur of zwembadbouwer

· Energiebesparing

· Grondwaterproblemen

Door onze dienstverlening kunnen onze relaties zich veel tijd, kosten en ergernis besparen, terwijl het beoogde doel sneller wordt behaald en de resultaten beter zijn.

Wij werken met een aantal freelance deskundigen die hoog zijn opgeleid en die naast hun specialisme ervaring hebben op het gebied van zwembaden.

Pool Consult is in 2014 opgericht en wordt thans geleid door Ing. H.P. Oldhoff. Als ervaren projectleider en technisch specialist kan hij terugkijken op 50 jaar ervaring hoofdzakelijk in de bouw- en installatie branche, waarvan ruim 25 specifiek met zwembadbouw.

Deskundigenonderzoek zwembaden:

Deze activiteit is uniek voor de zwembadbranche. Indien er problemen zijn met het zwembad, de zwembadbouwer of de opdrachtgever kunnen wij een onafhankelijk onderzoek verrichten. Bij schade of gebreken brengen wij de oorzaak, oplossingen en kosten in beeld en vatten dit meestal samen in een rapport. Partijen kunnen daarmee meestal tot een compromis komen of dit voorleggen aan juristen of de rechtbank. Onze opdrachtgevers hierin zijn verzekeringsmaatschappijen, juristen, particulieren, de rechtbanken en ook zwembadbouwers.

Fundatieberekeningen voor zwembaden:

Dit is de tweede unieke activiteit. Om zeker te zijn of een zwembad niet zal verzakken is een fundatieberekening noodzakelijk. Wij richten ons daarbij speciaal op zwembaden. Wij berekenen dan of er palen nodig zijn of dat met eventuele voorzieningen dit achterwege kan blijven. Dit doen wij niet alleen voor bouwkundige zwembaden maar ook voor kunststof of stalen zwembaden.

Offertebeoordeling en keuze zwembadbouwer of installateur:

Als er problemen zijn tijdens of na een bouwproject, dan is dat onze ervaring dat dit meestal te voorzien was in de offerte. De consument heeft zelden de ervaring om te doorgronden wat belangrijk is en welke kosten daarbij horen. Opdrachtgevers hebben vaak niet meer ter beschikking voor hun keuze, dan de mooie presentatie, het goede vertrouwen in combinatie met een goede prijs. Pool Consult zorgt er voor dat de kosten realistisch zijn, al het gebodene wenselijk is en de afspraken volledig zijn. Wij zien erop toe dat alles goed wordt vastgelegd, waarbij ook gelet wordt op de kleine lettertjes en de ervaring van de installateur of zwembadbouwer.

Zwembad deskundige

Foto's

een fraai ontwerp
geïmplodeerd zwembad
hoe het niet moet

Pool Consult in het kort

Diensten

Aankoopadvies
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Deskundigenonderzoek
Energiebesparingsadvies
Juridische ondersteuning
Maken van begrotingen
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen
Meerjaren onderhoudsplanningen
Offertebeoordeling
Taxaties
Zwembad-ontwerp

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw

Onze locatie

Logo Pool Consult

Pool Consult

Pool Consult


Veerdam 6 5308 JH Aalst (gem. Zaltbommel)
06 28120148 Klik om te bellen