Qubus Droomhuizen


Brugstraat 8 8102 ES Raalte, Overijssel
0572851351 Klik om te bellen

Over Qubus Droomhuizen

Beter afstemming, bouwen met kwaliteit zonder kopzorgen

Qubus Droomhuizen? Dat is bouwen 2.0

Qubus Droomhuizen is een samenwerking van vaste bouwteams die bestaan uit een aannemer, tekenaar en installateur om unieke huizen te bouwen. Juist bij deze woningen is coördinatie en afstemming essentieel. En daar gaan juist een hoop kosten verloren. Door op voorhand samen naar alle wensen van de bouwer te kijken, weet elke partij wat hem te doen staat. En de bouwer? Die zit achterover, volgt de bouw via een app of PC en geniet van de vorderingen.

Qubus gaat nog een stapje verder. Via een moodboard, 3D-rondleiding en een virtueel ontwerp worden klanten meegenomen in hun eigen huis. Natuurlijk kijken we niet alleen maar naar het uiterlijk van de woning. We kijken naar de gezinssamenstelling en hoe ze door het huis bewegen. We nemen de levensfase mee waarin de bouwers zitten. Zo kijken we wat ideaal is. Nu en in de toekomst. Langzaam maar zeker ontstaat een droomhuis. En verassingen? Die zijn op voorhand getackeld. Geen meerkosten, misverstanden tussen partijen en discussies over stelposten. Dat past niet in een team.

Meer weten? Kijk op https://www.qubusdroomhuizen.nl

 
Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Roy Alferink
0572-851351 | 06-57667637
info@qubusdroomhuizen.nl

Foto's

Modern Nieuwsgierig? Een woning die je naar binnen zuigt. De groten glazen pui in de voorgevel spreekt voor zich. Nieuwsgierige voorbijgangers kunnen niet anders dan even stiekem naar binnen kijken. T

Qubus Droomhuizen in het kort

Diensten

Architectuur
Bouwbegeleiding
Bouwmanagement
Bouwtechnisch ontwerp
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Nieuwbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Qubus Droomhuizen


Brugstraat 8 8102 ES Raalte, Overijssel
0572851351 Klik om te bellen