Roozen&Roozen


Kleinheidepad 14 4715 RT Rucphen
0165343805 Klik om te bellen

Over Roozen&Roozen

Als handelsbedrijf Dubomat (www.dubomat.nl) zijn wij al ruim 25 jaar het vertrouwde startpunt voor aankoop van en advies over toepassen duurzame bouwoplossingen. Het betreft hier in hoofdzaak ecologische bouwmaterialen die stuk voor stuk voldoen aan strenge milieu-en gezondheidscriteria. Zonder uitzondering geldt voor deze producten dat ze van hoge kwaliteit zijn en de vergelijking met "gangbare" materialen glansrijk kunnen doorstaan. Bij aangeboden installatiematerialen en overigen ligt de nadruk op energiebesparing, verwerking en gebruiksgemak. Wij adviseren voor en leveren in heel Nederland!

Dubomat is een verkorting van DUurzame BOuw MAterialen, waarmee wij duidelijk en al een lange tijd vooruit lopen op ontwikkelingen die nu pas gemeengoed beginnen te worden. Begin bij de basis en bekijk oplossingen integraal. Zorg zoveel als mogelijk voor oplossingen die na toepassing minmale aandacht (onderhoud) vragen en pas installaties toe die het totaal afronden naar zelfvoorzienende oplossingen, waarbij slechts het nutsbedrijf als opslag of overloop dient van jouw energiebehoefte. 

DUBOMAT heeft duidelijk gemaakt dat goed isoleren van de schil (derde huid) het gebouw niet met vocht- en schimmelproblemen wordt opgezadeld maar dat er een comfortabele leef- werkruimte kan ontstaan. De juiste materialen en de juiste uitvoering zijn daarbij zeer belangrijk.

Foto's

Roozen&Roozen in het kort

Diensten

Aankoopadvies
Aanvragen van vergunningen
Architectuur
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch ontwerp
Brandveiligheidsadvisering
Energiebesparingsadvies
Maken van bouwkundige tekeningen
Maken van technischebeschrijvingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Monumenten
Nieuwbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

Roozen&Roozen


Kleinheidepad 14 4715 RT Rucphen
0165343805 Klik om te bellen