TKCB Bouwkostenadvies


Industrieweg 39-7 6651 KR Druten
0487 700 217 Klik om te bellen

Over TKCB Bouwkostenadvies

TKCB Bouwkostenadvies uit Druten is het calculatiebureau voor de regio's, Nijmegen, Arnhem, Wijchen en Beuningen, Ede, Veenendaal en Wageningen, Tiel, Culemborg en Geldermalsen, 's-Hertogenbosch, Oss, Uden en Veghel en alles wat daar tussen en omheen ligt. Maar ook voor klanten uit de rest van Nederland bereken ik graag de bouwkosten.

Vanuit het prachtige Land van Maas en Waal maak ik al meer dan 20 jaar professionele en betrouwbare calculaties voor ontwikkelaars zoals projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen, ontwerpers zoals architecten en tekenbureaus, bouwers zoals aannemers en bouwbedrijven en particulieren. In principe calculeer ik voor iedereen met een bouwkostenvraagstuk.

Mijn expertise strekt zich, in een notendop, uit over nieuwbouw en verbouw van woningen en appartementen, bedrijfsruimten en kantoren, scholen en sporthallen en verder alles wat er eigenlijk maar te (ver)bouwen valt. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met het herbestemmen van bestaande gebouwen.

Voor iedere fase, voor elk doel en voor elk budget kan ik een passend bouwkostenadvies opstellen, zoals een quickscan, elementenraming, bouwdelenbegroting of een detailbegroting. Al mijn bouwkostenadviezen stel ik op met behulp van het calculatieprogramma Ibis Trad.

Kortom als veelzijdig bouwkostenadviesbureau kunt u op mij rekenen en rekenen ik graag voor u.

TKCB Bouwkostenadvies in het kort

Diensten

Bouwadvies
Maken van begrotingen

Werkterrein

Herbestemmen
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Verbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

TKCB Bouwkostenadvies


Industrieweg 39-7 6651 KR Druten
0487 700 217 Klik om te bellen