TKCB Bouwkostenadvies b.v.


Industrieweg 39-7 6651 KR Druten
0487 700 217 Klik om te bellen

Over TKCB Bouwkostenadvies b.v.

TKCB Bouwkostenadvies is een onafhankelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemend, calculatiebureau dat zich ten doel stelt om, op een professionele en betrouwbare wijze, iedereen met een bouwkostenvraagstuk van dienst te zijn.


Wij streven eveneens een balans na tussen bouwkunst en bouwkunde. In vroeger tijden vormden deze twee begrippen een éénheid. De bouwkunst kan gezien worden als onderdeel van een leer verheven boven de materiële behoeften, verbeeld in de begrippen, het schone, goede en ware. De bouwkunde kan gezien worden als onderdeel van een leer verbonden met de materiële behoeften, verwoord in de begrippen, het praktische, degelijke en betaalbare. Dankzij onze kennis over, detailleringen, materialen, uitvoeringsmethoden en bouwwijzen naast onze kennis over bouwkosten en dankzij onze jarenlange persoonlijke en bedrijfsmatige ervaringen kunnen wij de bouwkunde dichter bij de bouwkunst brengen.


Ons calculatiebureau werd in 2001 opgericht, toen heette het nog ’t Kleine Calculatiebureau. Een naam die na tien jaar in 2011 werd veranderd in TKCB Bouwkostenadvies. In de afgelopen jaren hebben wij een vaste kern van opdrachtgevers opgebouwd. Opdrachtgevers die over het algemeen zeer tevreden zijn over onze, adviezen, beoordelingen en calculaties. Vooral omdat wij een flexibele en klantvriendelijke instelling hebben en ons bouwkostenadvies betrouwbaar en overzichtelijk is. Eén van onze opdrachtgevers beschrijft ons als volgt;

“TKCB is een klein bureau met grote kennis van zaken waardoor er snel en met korte lijnen advies kan worden gegeven over de bouwkosten. Hierdoor wordt de haalbaarheid van grote en kleine projecten op een snelle wijze inzichtelijk.”

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt door ons in de praktijk gebracht door kennis ter beschikking te stellen en te delen met instanties als Stichting Meerwaarde Maas en Waal en Stichting Meer Voormekaar.


Spreekt onze werkwijze u aan en bent u op zoek naar een bouwkostenadviesbureau dat met passie en beleving aan uw bouwproject werkt, neem dan nu contact met ons op.

TKCB Bouwkostenadvies b.v. in het kort

Diensten

Bouwadvies
Maken van begrotingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw
Utiliteitsbouw
Villabouw
Woningbouw

Onze locatie

TKCB Bouwkostenadvies b.v.


Industrieweg 39-7 6651 KR Druten
0487 700 217 Klik om te bellen