Terug

Klacht

Moederscheim

Mijn dames/heren,

Adres kasteel Hoensbroeklaan 94

 

Ik heb een klacht over een medewerker van U.

Kennissen van mij kwamen heden vrijdag naar mij toe met de vraag Paul; tot hoe hoog is bij jou op de badkamer betegeld? Ik zei tot aan het plafond; De heer die voor Woning Stichting de Voorzorg het tegelwerk doet op de badkamer die doet dat niet en het ziet echt belabberd uit hoe hij aan het tegelen is. Ik ging kijken en vroeg de tegelzetter of het veel moeite was tot boven te tegelen.

Hij zei al geirriteerd, als ik 10 meter tegelwerk zet, krijh ik maar 10 betaald en geen 15 terwijl het om 18 tegeltjes ging die de bewoner nota bene ook nog zelf wilde betalen.

Maar ik kreeg als antwoord waar ik mij mee bemoeide en ik moest weg gaan. Zo gaat een tegelzetter niet bij mensen in de woning te keer. Dus ik werd een beetje nerveus van die man die het vuur in zijn ogen had staan. Ik liep naar beneden en zei dat het geen mooi werk was wat hij afleverde en hij mij bedreigend achter na riep pas op of ik kom naar beneden toe. Dit was erg assioaal wat hij riep met een stem die heel erg dreigend was. Op de eerste plaat waar hij aan het werken was twee oude mensen die 80 jaar zijn. Het hele werk materiaal wat ze hadden werd op een slaapkamer gezet en van daaruit werd het materiaal gepakt. Die oudjes kunnen een schoonmaak ploeg laten komen zoveel stof en rotzooi ligt er.

Ik heb verder geen goed woord over de firma Velstra en verlang ook dat de des betreffende persoon ter verantwoording roept. Bij die mensen waren deze woorden en troep niet toepassend.

 

Met vriendelijke groet

 

Paul Moederscheim


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

U heeft waarschijnlijk het verkeerde bedrijf voor ogen, want ik heb helemaal geen medewerkers en zit in Zandvoort, dus heel ver bij u vandaan.

Ik hoop dat e.e.a. inmiddels is rechtgezet

M.vr. groet

A.J. Kras