Winnen & Co BV


Stadhouderskade 60 1072 AC Amsterdam
020 305 2810 Klik om te bellen

Over Winnen & Co BV

Winnen & Co® B.V. onderscheidt twee werkvelden: vastgoed advies en ontwikkeling.

Onze dienstverlening is zorgvuldig aangepast op de wensen van onze klantomgeving en maakt het bouw of splitsingsproces voor u in elk gewenst stadium inzichtelijk. Winnen & Co specialiseert zich in het verduurzamen en milieuvriendelijker maken van de bestaande woning- en kantoren voorraad die gebouwd zijn voor 1940. Vooral monumenten hebben onze speciale aandacht. Deze activiteiten ondernemen we op eigen risico, maar ook voor klanten.

We ontwikkelen samen met verscheidene partners vastgoedobjecten in Amsterdam en omgeving. Onder "Woningaanbod" treft u de verkoopwoningen aan die we op eigen risico hebben ontwikkeld. Over de projecten die we op eigen risico en in dienstverlening ontwikkelen kunt u meer lezen onder de noemer projecten.

Tot slot; Winnen & Co is door veel ervaring, expert op het gebied van splitsen. Om de vele mogelijkheden helder te maken geeft Winnen & Co geregeld presentaties over splitsen van bestaande woningen in Amsterdam. Daarnaast initieert Winnen & Co bewustwordingsprogramma’s tbv gezonder en bewuster (her)ontwikkelen. Ook hiertoe geeft Martijn Winnen presentaties aan gemeenten, bedrijven en particulieren.


Winnen & Co BV in het kort

Diensten

Aanvragen van vergunningen
Bemiddeling
Bouwadvies
Bouwbegeleiding
Bouwtechnisch onderzoek
Bouwtechnisch ontwerp
Bouwtechnische keuringen
Maken van begrotingen

Werkterrein

Bestaande bouw
Nieuwbouw

Onze locatie

Winnen & Co BV


Stadhouderskade 60 1072 AC Amsterdam
020 305 2810 Klik om te bellen